BestBarrel Trading BV. Betrouwbaar en snel. 

Met onze uitgebreide ervaring op het gebied van bierfusten, kunnen wij onze klanten naast een product van hoge kwaliteit product voor de beste prijs, ook een uitstekende service bieden.

Kwaliteit

Alle door BestBarrel geleverde producten worden gemaakt van hoge kwaliteit 304 roestvrij staal. De fusten worden zowel tijdens het gehele productie proces als daarna op kwaliteit gecontroleerd en geïnspecteerd. Doordat wij als BestBarrel de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze fusten op deze manier kunnen waarborgen, kan u zich als klant richten op andere zaken.

Lees meer over de kwaliteit van onze producten.

Prijs

Bij BestBarrel snappen wij als geen ander dat prijs in deze tijd een grote rol speelt. Doordat wij ons service team in Nederland hebben maar onze productie elders, kunnen wij u zowel een goede service als een scherpe prijs bieden. Benieuwd naar onze prijzen?

Neem dan contact met ons op, of laat Best Barrel u bellen.

Service

Omdat wij zaken doen met zowel grote als kleine brouwerijen hebben wij ervaring met zowel kleine als grote leveringen. Onze producten kunnen geleverd worden in zowel standaard als speciale maten en kunnen daarnaast aan persoonlijke voorkeuren worden aangepast.

Lees meer over het aanpassen van onze producten naar uw eigen naam of huisstijl.

header