Fusten huren

Fusten Huren

Wij snappen dat je soms een sterk fluctuerende fustbehoefte kan hebben. Daarom kun je bij ons huren voor korte en langere periodes. Ook kan de omvang van het fustenpark altijd aangepast worden, ook tijdens een huurperiode.

Flexibel
Snel
Hoge kwaliteit
Lage prijs

De voordelen van huren bij Best Barrel

fusten huren zolang als jij wilt

Flexibel

Door fusten te huren ben je heel flexibel in je fustenpark. Huur alleen fusten wanneer jij dat nodig hebt en breng ze terug als het er toch een beetje te veel zijn. Zo betaal je alleen voor de fusten die je echt gebruikt en maak je optimaal gebruik van je ruimte.

Focus jij je maar op het bier, dan doen wij de fusten!

Snel

Wij kunnen supersnel fusten leveren vanuit onze vestiging in Den Bosch. Daar hebben we namelijk altijd fusten op voorraad, zo hoef je niet lang te wachten tot je verder kunt met brouwen.

fusten geleverd uit voorraad
huur fusten tegen een lage prijs

Lage prijs

Prijs is natuurlijk een belangrijk onderdeel van je keuze. Huren bij Best Barrel is huren voor scherpe prijzen. Wij verhuren fusten RVS fusten vanaf €1,65 per maand! Liever plastic fusten? Bij ons bespaar je tot wel €8,- per afvulling van het fust. Vraag gerust naar de mogelijkheden, we rekenen het voordeel graag voor jullie uit.

Nog niet overtuigd? Laat onze installatie dat maar doen dan!

Fusten van hoge kwaliteit

Hoge kwaliteit

Wij werken uitsluitend met fusten van hoge kwaliteit. Na elke huurperiode controleren wij elk fust en worden ze professioneel gereinigd. Zo krijgen jullie altijd de beste fusten voor het brouwen van bier.