Bierfust fusten kopen

Fusten kopen

Onze fusten sluiten aan bij jouw behoefte

Welk fust je ook zoekt, wij hebben alle soorten en maten, met de gewenste tapstang in ons assortiment. Daarnaast kunnen wij deze fusten ook volledig personaliseren met de branding van jouw brouwerij. Staat het gewenste product hier niet tussen of heb je andere afmetingen nodig? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Hoge kwaliteit RVS
Topkwaliteit tapstangen
Aan te passen aan iedere huisstijl
Beste prijsgarantie
Een greep uit ons fusten aanbod

Euro fusten kopen

Best Barrel verkoopt Euro fusten in 20, 30 en 50 liter. Al onze fusten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit 304 RVS. De fusten worden geleverd met ieder type tapstang. Daarnaast kunnen de fusten volledig worden aangepast aan de branding van jullie brouwerij.

Bekijk de Euro fusten
50 liter euro fust
20 liter slimline fust

Slimline fusten

De slimline fusten zijn volledig van RVS gemaakt. Dit maakt de fusten duurzaam en stevig, daarnaast is het bij deze fusten mogelijk om logo’s in de nek van het fust te embossen. 

Bekijk de Slimline fusten
Herkenbaar en lichtgewicht? Kies dan voor Eco Slimline

Eco Slimline

De Eco Slimline fusten zijn voorzien van een polypropyleen nek en voet, dit maakt het fust lichtgewicht en voordelig. Daarnaast kunnen deze fusten geleverd worden met een custom nek en voet in alle RAL kleuren. 

Bekijk de Eco Slimline fusten
20 liter eco slimline fust
50 liter din fust

Din fusten

Best Barrel verkoopt DIN fusten in 30 en 50 liter. Al deze fusten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit roestvrij staal en worden geleverd met ieder type tapstang. Ook deze fusten kunnen volledig worden aangepast naar de branding van jullie brouwerij. 

Bekijk de Din fusten
Jullie eigen branding op de fusten? Geen probleem!
Image

Branding en personalisatie

Al onze fusten kunnen worden aangepast naar jullie huisstijl. We kunnen graveren, embossen, printen of stickers en gekleurde banden toevoegen om ervoor te zorgen dat het fust volledig aan jullie wensen voldoet. 

Bekijk de mogelijkheden

Vragen over onze producten?

We helpen je graag verder.